dimecres, 8 d’agost del 2012

La feina ben feta

[Un dos i seguit, 3-8-12]

L’Obra del Ballet Popular va crear, fa anys, els Premis del Dia de la Sardana, una llarga llista anual de reconeixements a persones, entitats i organismes que han realitzat una tasca important per a la sardana o la dansa tradicional catalana en general. Recentment n’ha agafat el relleu la Federació Sardanista i sembla que amb la intenció que tinguin llarga vida, malgrat els canvis que s’estan gestant en els vells pubillatges, que és on es donaven a conèixer els guardons.
Entre els que s’han concedit enguany hi ha el d’un tarragoní encara jove però amb una trajectòria que l’ha fet digne mereixedor del premi: l’Alfred Abad, president de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa i, recentment, també apreciat compositor de sardanes.
El lliurament no es farà efectiu fins a la tardor, però molt abans, divendres passat, ja va ser el destinatari d’una mostra d’afecte dels sardanistes més propers, a partir d’una iniciativa dels companys de la colla que dirigeix, la “Toc de Dansa”. Valdrà la pena que estigueu atents a les Xafarderies del programa d’avui, perquè la qüestió s’ho mereix. Ara, amb un aire més formal, només diré que els que coneixem una mica l’Alfred sabem que es mereix del tot aquests premis. Sabem que la seva actitud en totes les coses que emprèn en la vida, des de les de caire professional fins a les de més pur plaer o lleure, sempre hi aplica criteris de seriositat i rigor. Una exigència que s’imposa ell mateix en primer lloc, però que sap encomanar als seus col·laboradors. Un líder nat, en definitiva.

Ens cal més gent com aquesta: que facin molt, sense voler lluir gaire i que ho facin bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada