divendres, 12 de novembre del 2021

Agenda 13-21 novembre 2021

 [Agenda no emesa]

APLECS

Diumenge 14

- 64è aplec de la Garriga. Tarda, al Pavelló de Can Noguera. Cobles: Jovenívola de Sabadell i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

Dissabte 20

- Aplec de Sant Andreu, a Barcelona. Tarda, a la Plaça de Can Fabra. Cobles: Ciutat de Girona i Ciutat de Cornellà. Amb trobada de colles veteranes i improvisades. Activitat trasllada del 19 de setembre pel mal temps.

Diumenge 21

- 19è aplec de Sant Vicenç dels Horts. Matí, a la Pista Polivalent Municipal Francesc Macià. Cobles: Ciutat de Terrassa, La Principal del Llobregat i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

- Aplec de Tardor de Sant Hipòlit de Voltregà. Tarda, al Pavelló. Cobles: La Principal del Llobregat i Marinada.

-----------------------

BALLADES DE SARDANES

Diumenge 14

- 12 h. Tarragona. Rambla Nova. Cobla: Ciutat de Cornellà. Organitza: Casal Tarragoní. Programa:

* Promesa de tardor, de Josep Cassú.

* Poble de Vallirana, de Carles Santiago.

* Les campanes de Breda, de Joan Lluís Moraleda.

* Noces d'or al casal, d’Alfred Abad.

* Vilanova de la Muga, de Rossend Palmada.

* Vigatana, de Josep Saderra.

* Record de Calella, de Vicenç Bou.

* Portal de la Mediterrània, de Joan Lázaro.

* Colla Roca, de Jordi León.

------------------------

CONCURSOS DE COLLES

Diumenge 14

- 11.30 h. Valls. Plaça del Pati. 50è concurs, Final campionats Aleví, Infantil i Juvenil, i colles lliures. Cobla: Contemporània. Estrena de la sardana Valls al cor, d’Olivier Marquès. Amb actuació de la Mulassa de Valls. En cas de mal temps: Sala Kursaal. El restaurant El Tast acollirà el dinar de germanor i de celebració de la 50è concurs, un acte obert a tots els socis de la UAF i a les persones del món sardanista que han estat vinculades en aquest concurs al llarg de les 50 edicions. A la tarda, concert a l’església de Sant Joan.

Diumenge 21

- 17.30 h. Olot. Sala de festes El Torín. Concurs individual de revesses. Cobla: Ciutat de Girona.

-----------------------

CONCERTS

Dissabte 13

- 20.30 h. Vilallonga del Camp. Centre Cultural (sala de cinema). Cobla: La Principal de la Bisbal i Esther Buqueras. Espectacle «Cançons de mar i muntanya».

Diumenge 14

- 18.30 h. Valls. Església de Sant Joan. Cobla: Contemporània. Concert commemoratiu del 50è Concurs de Colles Sardanistes. La cobla Contemporània oferirà un repertori de versions a ritme de sardanes, amb algunes peces d’origen local i d’altres que tindran una clara inspiració en el seguici popular vallenc.

-----------------------

ACTIVITATS DIVERSES

Dissabte 20

- 26a Nit de la Sardana d’Almacelles. Tarda i nit, al Pavelló Polivalent. Cobla: Jovenívola d'Agramunt. 18 h. berenar i jocs per als més petits; 19 h, ballada de sardanes; 19.45 h, Cloenda del 46è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, amb lliurament de trofeus i diplomes; 21h, actuació de la Coral Estels, lliurament dels premis Sardalleida i Rotllana; 21.30 h, sopar de la Nit de la Sardana.

- 20 h. Reus. Vestíbul del Centre de Lectura. Inauguració de l’exposició fotogràfica del 55è concurs fotogràfic Aplec Baix Camp, veredicte i lliurament de premis. L’exposició es podrà veure fins al 14 de desembre. També es lliuraran els premis de l’encreuat sardanista i del concurs d'instagram. Organitzat per la Colla Sardanista Rosa de Reus.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada