dilluns, 10 de febrer del 2014

Capitalitat compromesa

[Un dos i seguit, 31-1-14]
 
Ja està en marxa tota l’organització i, suposem, els actes previstos a la que serà propera Capital de la Sardana, Barcelona, que, tal i com s’ha anunciat, ho serà oficialment el proper 8 de març amb l’Acte de Proclamació. De moment, ja es pot accedir a un web prou ben fet, on hi trobem la informació pertinent, inclòs el programa complet d’actes. A més, s’està treballant en la promoció d’aquest web i de la capitalitat per les xarxes socials. En definitiva, allò que cal fer avui dia per tal que el màxim de gent s’assabenti de qualsevol cosa.
 
Des del primer dia, no només no s’ha amagat sinó que s’ha explicitat de manera desacomplexada que la tria de Barcelona com a Capital de la Sardana el 2014 ha estat totalment intencionada per tal de coincidir amb les commemoracions del tricentenari dels fets de 1714. El sardanisme s’ha implicat, com la majoria de la societat civil, en l’actual procés encarat a fer valer al dret a decidir de Catalunya, inclosos els ens federatius, per això la capitalitat sardanista hi ha d’encaixar perfectament.
 
El perill, però, és que d’actes n’hi haurà de tota mena i els de caire sardanista hi poden quedar diluïts. Per això cal valorar positivament l’esforç que dèiem que s’està fent de cara la promoció i que cal suposar que s’intensificarà a mida que les dates importants es vagin apropant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada