dissabte, 22 d’agost del 2015

El dia 18, “Puja aquí dalt i balla!”

[Un dos i seguit, 14-8-15]

A vegades, els que alguna vegada hem organitzat activitats culturals o festives caiem en el parany de creure que les nostres propostes, com que són tant interessants i estan preparades amb tanta il·lusió, segur que han d’interessar i, conseqüentment, atraure molta gent. Encara que això pugui ser cert -que ho siguin d’interessants, vull dir-, aquell emmirallament pot fer que baixem la guàrdia a l’hora de donar a conèixer allò que proposem, que no en fem la difusió necessària, en definitiva. Es dóna el cas, fins i tot, que no són pocs els assistents potencials que no ho són senzillament  perquè no se n’han assabentat.

En el terreny sardanista això es produeix i molt. Costa d’entendre -i d’assumir, que aquest segon pas també té el seu què- la necessitat de dedicar recursos i temps a la promoció de tot allò que fem. Això no passa a tothom, és clar, i encara n’hi ha molts que es veuen superats per una circumstància bàsica però terrible: aquí qui més qui menys treballa per amor a l’art i cadascú té les seves ocupacions i problemes personals.

La gent de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa ja fa temps que ho tenen present tot això i sempre que poden treballen aquest aspecte tan important. Ara, per exemple, s’han proposat fer més visible la seva entitat tot organitzant una activitat que, en principi, no té res a veure amb les sardanes, però que té l’objectiu de participar més en les festes de la ciutat i que la resta de tarragonins els coneguin una mica més. És el “Puja aquí dalt i balla”, el proper dia 18 al vespre, que arriba amb ganes d’esdevenir un acte imprescindible en les festes a partir d’ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada