dijous, 26 de gener del 2017

Una Guia Sardanista moderna

[Un dos i seguit, 20-1-2017]

Per aquest cap de setmana s’ha convocat una reunió dels organitzadors i responsables dels aplecs de les comarques tarragonines on, entre altres coses, es farà el lliurament a cada un d’ells de la Guia Sardanista de l’any 2017. Lògicament, es tracta de que aquesta publicació circuli al màxim i una de les maneres principals de fer-ho és que estigui a l’abast de tothom als diferents aplecs i a les corresponents entitats responsables.

Els aficionats i tots aquells que hi estiguin interessats podran comprovar que la Guia és una publicació feta de manera molt acurada per part dels editors, la Confederació Sardanista de Catalunya, fent-la més atractiva visualment parlant i, sobretot, més pràctica. La necessitat de compaginar aquestes dues característiques i el volum d’informació que conté ha portat a variar les dimensions, per exemple. S’ha abandonat el concepte de guia de butxaca, ja que, a banda que pocs la portarien realment en una butxaca, resultaria poc vistosa i gens manejable. En tot cas, per complir aquesta funció de consulta a peu de plaça hi ha la versió digital, a la que es pot accedir amb el mòbil.

La guia de paper i, perquè no, la que trobem a Internet, la podem gaudir de manera més reposada i els dissenyadors s’hi han pogut esplaiar molt més. El cas és que la Guia acabi sent útil i un bon aparador de les activitats sardanistes que es porten a terme al llarg de l’any, si més no les principals, cosa que compleix força bé. Ateses les dinàmiques amb les quals es veuen obligades a treballar bona part de les organitzacions, sembla difícil que s’aconsegueixi una Guia exhaustiva al cent per cent, però ens consten els esforços que es porten a terme per apropar-s’hi al màxim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada