dimarts, 19 de novembre del 2013

De moment...

[Un dos i seguit, 15-11-13]


Finalment, totes les colles de l'Agrupació van fer podi,
com la Petits Tarragona Dansa, segona a la categoría Juvenil.

Ara fa una setmana, començava aquest mateix espai de sardanes a Tarragona Ràdio dient: “Diumenge tindrà lloc un d’aquells actes  realment importants de la temporada sardanista: a Balaguer s’hi celebrarà la final del Campionat de Catalunya de les colles grans”. Avui podem tornar a dir-ho, perquè aquest diumenge hi ha una altra cita similar i, a més, encara més a prop de Tarragona: la final de les colles més joves, les Alevines, Infantils i Juvenils, a Valls. 

Permeteu-me, però, que aquesta vegada escombri cap a casa i encara hi posi més salsa, perquè si Balaguer era important, estic convençut que Valls encara ho és més, per diversos motius. Més enllà del fet que es concretaran les classificacions finals d’aquelles categories que he esmentat i, per tant, sabrem quines seran les respectives campiones, hem de tenir en compte que es tracta del futur de les colles de competició. Tenen mèrit i importància –sens dubte!- els Veterans i les colles Grans, però val la pena gaudir del munt de dansaires jovenets que s’aplegaran, un cop més, a la capital de l’Alt Camp.

Un concurs, a més, preparat amb il·lusió i ganes de sortir dels tòpics, objectiu que sempre aconsegueixen la gent de la Unió Anelles de la Flama malgrat que molts anys han de superar els entrebancs que hi posa la climatologia, ja sigui en forma de pluja o de ventades. Sort en tenen de poder comptar amb la sala Kursaal com a lloc alternatiu.

D’això en parlarem, evidentment, com també ho farem del magnífic tercer lloc aconseguit per la colla “Tarragona Dansa” a la categoria Gran. Un podi que mai havia obtingut cap colla tarragonina i que mereix ser remarcat amb lletres ben grosses al nostre titular: “Tarragona Dansa” la tercera millor colla de Catalunya... de moment!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada