diumenge, 17 de juliol del 2016

En fem mil més?

[Un dos i seguit, 15-7-16]

Avui fa una setmana va ser el gran dia. Emocionats, vam celebrar l’emissió número mil del programa “Un dos i seguit” des de la Rambla Nova. Vam aprofitar l’oportunitat que ens donava el fet que coincidís amb la primera ballada de sardanes del cicle d’estiu a Tarragona per plantar la carpa i la unitat mòbil de Tarragona Ràdio just al costat de la cobla. El temps va acompanyar, la cobla Reus Jove va sonar la mar de bé, molta gent va ballar i, tots plegats, vam poder escoltar i ballar la sardana que ens ha dedicat el músic Joan Moliner.

Vam poder parlar i brindar amb molts amics dels que habitualment protagonitzen el programa: membres de cobles, representants dels esbarts locals, presidents d’entitats, balladors i vells amics i companys de l’Un dos i seguit com la tesa i el David, els quals potser vam convèncer de tornar a col·laborar amb nosaltres. Tot té un límit en aquest món i, malauradament, alguns no van poder sortir en antena, com ara la gent de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, tot i que no els va faltar el “pica pica” i el brindis, això sí.

De fet, només es tractava de celebrar, plegats, la continuïtat del programa, encara que més d’un dels entrevistats ens va obsequiar amb alguna primícia. En tot cas, a tots moltes gràcies per ser-hi, per donar-nos cada setmana matèria primera fins al punt que sempre se’ns fa curt; i gràcies també a la gent de Tarragona Ràdio, professionals com pocs, però també entusiastes de la seva feina i, sobretot, bons amics. Ho són tots, però ja comprendreu que en aquest cas ho personalitzi en la Sílvia Garcia i el Josep Maria Bertran que divendres, com sempre, van fer possible la festa.

Com ens va desitjar molta gent divendres: anem cap als 2.000!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada