diumenge, 22 de setembre del 2024

Torna l'emoció al Campionat Veterà

[Un dos i seuit, 21-9-24]

Els dos últims campionats de Catalunya de colles veteranes s’han caracteritzat, entre altres coses, per l’emoció que s’ha mantingut fins a l’últim moment a l’hora de decidir la colla campiona. No és un fet nou, però no és tan habitual que les dues colles favorites siguin les mateixes, que calgui ballar una sardana extra de desempat i que la guanyadora final sigui la mateixa, és a dir, la tarragonina Toc de Dansa, enfront de la potent Sabadell. 

I enguany, sembla que segueix la mateixa tònica, sobretot després del concurs de dissabte passat al Serrallo, on la vigent campiona va adjudicar-se les dues sardanes ballades. Així, doncs, tot es decidirà el proper 10 de novembre a la final de Balaguer. Valdrà la pena no perdre-s’ho.

I tampoc valia la pena perdre’s el concurs de dissabte a la pèrgola del Serrallo. Malgrat el dens programa d’opcions que tenia a la ciutat tothom que no volia quedar-se a casa i l’allunyament de la cita respecte el nucli festiu, tot i això, deunidó el púbic que s’hi va aplegar, a banda de balladors i acompanyants, és clar. Cal remarcar, també, i a banda del que comentarem després, el suport a la festa de l’Autoritat Portuària, ben natural i fins i tot obvia, però amb una dinàmica no sempre igual de clara més amunt del pont de la Petxina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada